KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Mustafa Sıtkı Erkek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TÜRK EĞİTİM VAKFINDAN MUSTAFA SITKI ERKEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE BURS

Okulumuzda eğitim görmekte olan 60 öğrencimiz banimiz olan Sayın Mustafa Sıtkı ERKEK ve Eşi Hikmet Erkek 'in vasiyeti üzerine Türk Eğitim Vakfı tarafından verilmekte olan öğrenim bursundan yararlandı. Mustafa Sıtkı ERKEK Beyefendi 7 Kasım 2009 tarihinde, eşi Hikmet ERKEK Hanımefendi ise 10 Şubat 2018 tarihinde vefat etmiştir. Bu tarihten sonra mal varlıklarını TEV'e bağışlamış ve buradan da okulumuzda ve pansiyonunda eğitim-öğretim gören öğrencilerimize burs verilmesini vasiyet etmiştir. Bu vesileyle okulumuzu yaptıran Taşköprülü hayırsever Mustafa Sıtkı ERKEK ve Hikmet Erkek çiftine, okulumuz öğrencilerini vasiyetlerinde de taltif ettikleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisine ve Ahirete göçen tüm hayırseverlerimize Allahtan Rahmet Diliyoruz.

Yayın: 03.01.2023 - Güncelleme: 03.01.2023 16:01 - Görüntülenme: 146